Huisjes te koop: 127, 124, 94, 30, 29, 8

 Tuin 127
Chalet met 300m2 tuin. Het chalet heeft 2 openslaande deuren naar de veranda met nieuwe hardhouten vloer. Er is door een kunstenaar een antroposofisch dak gemaakt dat doorloopt naar de zijkant. In het chalet is een nieuwe, landelijke keuken, een nieuwe rvs aanrecht, een nieuw gasstel en een koelkast. Er is een doucheruimte, toilet met wasbakje, een slaapkamer met smeedijzeren bed en een mooie lichte woonruimte met 2 ramen, ook in de keuken is er een raam. Uitzicht aan de zijkant is op een stukje bos en er zijn aan deze kant geen buren. Achter het huisje is ook nog een schuurtje. Tot zonsondergang is er zon op de veranda, een heerlijke plek om te verblijven.
De tuin was mijn hobby en is dus goed onderhouden. De buitenmeubelen waaronder bruin gelakte hardhouten stoelen, een tafeltje, een witte hardhouten eettafel met 2 zitbanken, blijven staan. In de woonruimte vind je een gaskachel, een heerlijke bank, een eikenhouten wijnton sidetable en 2 witte servieskastjes. Er is een BBQ, een vuurkachel, lantarens voor de gezelligheid en een zonnepaneel.
De prijs voor dit chalet met alle toebehoren is € 15.000
Met pijn in mijn hart verlaat ik ons mooie plekje. Wij hebben altijd enorm genoten van dit mooie stukje natuur.
Tineke en Nadeem, contact via tel: 06-33881111 of mail: nadeemmahmood09@gmail.com
 
Tuin 124

Hierbij bied ik dit supermooie en splinternieuwe tuinhuis aan, alleen de binnenkant moet nog worden afgewerkt en naar uw eigen smaak ingericht. Alle aansluitingen voor water en gas zijn aanwezig, toilet en wasbak zijn al aangesloten en de douche is netjes en modern betegeld. Een geiser is ook aanwezig.

In deze tuin van 300 m2 staan 2 appelbomen en een schuur van 2 bij 2.

Op dit tuincomplex is geen stroom dus alles moet met zonnepanelen waar ook de aansluitingen al voor aanwezig zijn.

Mocht je nieuwsgierig zijn en interesse hebben, mail of bel dan gerust voor een bezichtiging. Vraagprijs € 12.500

mail: sissivandenbergh@gmail.com     telefoon: 06-19927881

Tuin 94

Met veel plezier hebben wij in de afgelopen 8 jaar, voornamelijk in de weekenden genoten van onze volkstuin in Nesselande. Woonachtig in het centrum van Rotterdam zonder tuin met kleine opgroeiende kinderen was het heerlijk om de stad uit te kunnen en op de volkstuin te genieten van de rust en stilte. Vanuit daar gingen we vaak  in de polder wandelen en zwemmen in de Zevenhuizerplas. Het huisje en tuin is zeer geschikt voor een gezin met kinderen. Het huisje is ruim maar ook bijzonder hoog waardoor het heel comfortabel vertoeven is. Er is ook een apart kamertje met een stapelbed voor 2 kinderen.
De tuin is zo aangelegd dat het niet teveel onderhoud vergt. Voor diegene met groene vingers biedt de tuin genoeg mogelijkheden om er iets bijzonders van te maken. Voor het huisje is een groot terras waar je ’s avonds met ondergaande zon heerlijk kan zitten en eten.
Achter is er een veranda waar je ’s ochtends in de zon kan ontbijten. De veranda vraagt nog wel om wat onderhoud. (opknapper)
De tuin ligt gunstig op het volkstuinencomplex, niet te ver van de parkeerplaats en tegelijkertijd vlakbij de composthoop zodat je niet ver hoeft te lopen voor je groenafval.
Gegevens:
Recreatietuin/volkstuin met water, gas en toilet
Houten Tuinhuis – afmeting houten tuinhuis 5m x 6m = opp. 30m2
Metalen berging 1,20m x 2,25m = 2,70m
De tuinoppervlakte is ± 306m2
Kosten:
Richtprijs: excl. overname is 8500,-
Jaarlijkse kosten ± €725,- Dit betreft: grondhuur, waterverbruik, verzekering, contributie en vastrecht.
Voor meer informatie, foto’s of bezichtiging, neem contact op met Aldje van Meer – 0641393770

Tuin 30

Tuin te koop met inboedel en tuingereedschap. Prijs € 10.000.

Informatie bij de eigenaar. Ron Verbeek 06-40362698

Tuin 29

De huidige eigenaar heeft geen tijd meer om de tuin te onderhouden. Hebt u genoeg energie, tijd en zin om er iets moois van te maken dan is deze tuin tegen een kleine vergoeding over te nemen.

Belangstelling? Neem dan contact op met het bestuur. Mail: bestuur@vtvdeboerderij.nl

Tuin 8

Te koop een goed onderhouden stenen tuinhuisje met 300m2 tuin.

Het tuinhuisje heeft een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, toilet en doucheruimte. Op het dak van het tuinhuisje is een nieuw zonnepaneel geplaatst met 2 nieuwe batterijen, 125ah en een omvormer.

Aan de zijkant van het huis staat een nieuwe grote kas. Het tuinhuisje is vorig jaar geschilderd. Er staan ook nieuwe houten schuttingen..

De vraagprijs is € 11.000

Contact telefoonnummer 06-13000534.