Huisjes te koop: 127, 111, 30

 Tuin 127
Chalet met 300m2 tuin. Het chalet heeft 2 openslaande deuren naar de veranda met nieuwe hardhouten vloer. Er is door een kunstenaar een antroposofisch dak gemaakt dat doorloopt naar de zijkant. In het chalet is een nieuwe, landelijke keuken, een nieuwe rvs aanrecht, een nieuw gasstel en een koelkast. Er is een doucheruimte, toilet met wasbakje, een slaapkamer met smeedijzeren bed en een mooie lichte woonruimte met 2 ramen, ook in de keuken is er een raam. Uitzicht aan de zijkant is op een stukje bos en er zijn aan deze kant geen buren. Achter het huisje is ook nog een schuurtje. Tot zonsondergang is er zon op de veranda, een heerlijke plek om te verblijven.
De tuin was mijn hobby en is dus goed onderhouden. De buitenmeubelen waaronder bruin gelakte hardhouten stoelen, een tafeltje, een witte hardhouten eettafel met 2 zitbanken, blijven staan. In de woonruimte vind je een gaskachel, een heerlijke bank, een eikenhouten wijnton sidetable en 2 witte servieskastjes. Er is een BBQ, een vuurkachel, lantarens voor de gezelligheid en een zonnepaneel.
De prijs voor dit chalet met alle toebehoren is € 15.000
Met pijn in mijn hart verlaat ik ons mooie plekje. Wij hebben altijd enorm genoten van dit mooie stukje natuur.
Tineke en Nadeem, contact via tel: 06-33881111 of mail: nadeemmahmood09@gmail.com
 

Tuin 111

Het tuinhuisje is geheel gerenoveerd tot blokhut en ziet er uit als een Oostenrijks chalet met rood/wit gelakte openstaande luiken voor de ramen en met een landelijke keuken.

tuin 111

Het huisje is 25 m2 groot met huiskamer, aparte slaapkamer en toilet/douche ruimte. Het huisje is inclusief alle meubelen,  bed (weinig gebruikt matras), garderobekast, koelkast (op gas). Er is een schuurtje op de tuin aanwezig met alle tuingereedschap en o.a. 2 grasmaaiers en 1 aggregaat.

De tuin is voorzien van vaste planten, vruchtbomen en een grasveld. Er staat een prieel met lichtdoorlatend dak.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op met het bestuur: bestuur@vtvdeboerderij.nl

tuin 111 keukentuin 111 huisje buitengedeelte [4336]

Tuin 30

Tuin te koop met inboedel en tuingereedschap. Prijs € 10.000.

Informatie bij de eigenaar. Ron Verbeek 06-40362698