Huisjes te koop: 127, 80, 54, 47, 30 en 2

 Tuin 127
Chalet met 300m2 tuin. Het chalet heeft 2 openslaande deuren naar de veranda met nieuwe hardhouten vloer. Er is door een kunstenaar een antroposofisch dak gemaakt dat doorloopt naar de zijkant. In het chalet is een nieuwe, landelijke keuken, een nieuwe rvs aanrecht, een nieuw gasstel en een koelkast. Er is een doucheruimte, toilet met wasbakje, een slaapkamer met smeedijzeren bed en een mooie lichte woonruimte met 2 ramen, ook in de keuken is er een raam. Uitzicht aan de zijkant is op een stukje bos en er zijn aan deze kant geen buren. Achter het huisje is ook nog een schuurtje. Tot zonsondergang is er zon op de veranda, een heerlijke plek om te verblijven.
De tuin was mijn hobby en is dus goed onderhouden. De buitenmeubelen waaronder bruin gelakte hardhouten stoelen, een tafeltje, een witte hardhouten eettafel met 2 zitbanken, blijven staan. In de woonruimte vind je een gaskachel, een heerlijke bank, een eikenhouten wijnton sidetable en 2 witte servieskastjes. Er is een BBQ, een vuurkachel, lantarens voor de gezelligheid en een zonnepaneel.
De prijs voor dit chalet met alle toebehoren is € 10.000 en altijd bespreekbaar.
Met pijn in mijn hart verlaat ik ons mooie plekje. Wij hebben altijd enorm genoten van dit mooie stukje natuur.
Tineke en Nadeem, contact via tel: 06-33881111 of mail: nadeemmahmood09@gmail.com
 
 
Tuin 80
Huisje van 25m2, 5 x5m. In het huisje een toilet, douche, keukenblok en geiser.
In de tuin een schuurtje met tuingereedschap en een dubbelwiels kruiwagen.
Prijs € 3.500. Informatie: A. Dekker 06-28029393 of W. Dekker 06-29285970

Tuin 54  (waarschijnlijk verkocht)

Toen wij een jaar geleden dit prachtige huisje kochten, konden wij niet vermoeden dat wij een jaar later ons appartement zouden verruilen voor een huis met royale tuin.
Nu we twee mooie grote tuinen tot onze beschikking hebben, willen wij andere tuinliefhebbers de kans geven die wij een jaar geleden kregen.

De tuin is opgezet als praktische siertuin met veel rozen en fruit (kersen, pruimen, druiven, rode bessen). In de tuin staan twee schuurtjes met gereedschap en aggregaat (alles blijft achter) en twee tuinsets met elk vier stoelen.

Het huisje is voorzien van verschillende kasten (2 servieskasten, 2 kledingkasten, 1 boekenkast), een betegelde badkamer, een extra kamer (te gebruiken als slaapkamer), een keuken met gasstel en twee gaskoelkasten. Het huisje beschikt verder over zonnepanelen, twee grote accu’s en twee omvormers. Vorig jaar hebben we een nieuwe Vaillant geiser laten plaatsen met elektrische ontsteking. Het interieur is in goede conditie, de buitenkant van het huisje verdient een verfbeurt.

Dit alles willen wij aanbieden voor €8000,00.

Wij hopen dat jullie hier net zoveel van zullen genieten als wij (en hopelijk iets langer dan 1 jaar!). Voor bezichtigingen: 06-10909755

 

Tuin 47

Aangeboden wegens ziekte ons geliefde huisje. Het huisje  is voorzien van warm en koud  stromend water. Met  douche en toilet, een nieuwe koelkast en geiser met elektrische ontsteking.

Tevens nieuwe 240 amp accu en een gloednieuwe omvormer van 6000 watt welke gevoed wordt door 3 zonnepanelen. Ook een schuurtje zelfde als het huisje. Dit alles staat op een mooi aangelegde tuin. De vraagprijs is € 17000.

Meer informatie jc.verbrugh@hotmail.com

Tuin 30

Tuin te koop met inboedel en tuingereedschap. Prijs € 10.000.

Informatie bij de eigenaar. Ron Verbeek 06-40362698

Tuin 2

Tuinhuisje met 3 zonnepanelen, 2 omvormers en 3 accu’s. Hierop staan: 1 ijskast (1 jaar oud), tv, de verlichting en stopcontacten.

Flexxfloor, nieuwe kast, nieuwe bank, eethoek, kachel met gasfles, aparte slaapkamer met bed, badkamertje met toilet, douche en bad.

Geheel ingericht te aanvaarden.

Schuurtje met tuingereedschap, BBQ, aparte, grote kas, moestuin bakken, 3 terrassen, een lounge bank, buitentafeltje.

Verschillende fruitbomen; Jonagold, Elstar, Golden delicious, kers en peer. Kruidentuintje, verschillende bessenstruiken, vaste planten. Er bloeit altijd wel iets.

Vraagprijs € 8.500,-  Tel. 0648303771