Huisjes te koop: 68, 47 en 2

Tuin 68

Een jaar geleden heb ik deze tuin gekocht en een leuke tijd gehad met mijn familie. Vanaf begin 2018 heb ik een nieuwe baan gekregen en inmiddels hebben we ook een baby! Dus heb ik het heel druk en geen tijd meer voor het tuinwerk. Jammer, maar daardoor gaat de tuin in de verkoop voor de liefhebber.

De vraagprijs is € 4.500, met inboedel en tuingereedschap.

Als u belangstelling hebt, gewoon bellen met de eigenaar tel: 06-14490493

 

 

Tuin 47

Aangeboden wegens ziekte ons geliefde huisje. Het huisje  is voorzien van warm en koud  stromend water. Met  douche en toilet, een nieuwe koelkast en geiser met elektrische ontsteking.

Tevens nieuwe 240 amp accu en een gloednieuwe omvormer van 6000 watt welke gevoed wordt door 3 zonnepanelen. Ook een schuurtje zelfde als het huisje. Dit alles staat op een mooi aangelegde tuin. De vraagprijs is € 17000.

Meer informatie jc.verbrugh@hotmail.com

 

Tuin 2

Tuinhuisje met 3 zonnepanelen, 2 omvormers en 3 accu’s. Hierop staan: 1 ijskast (1 jaar oud), tv, de verlichting en stopcontacten.

Flexxfloor, nieuwe kast, nieuwe bank, eethoek, kachel met gasfles, aparte slaapkamer met bed, badkamertje met toilet, douche en bad.

Geheel ingericht te aanvaarden.

Schuurtje met tuingereedschap, BBQ, aparte, grote kas, moestuin bakken, 3 terrassen, een lounge bank, buitentafeltje.

Verschillende fruitbomen; Jonagold, Elstar, Golden delicious, kers en peer. Kruidentuintje, verschillende bessenstruiken, vaste planten. Er bloeit altijd wel iets.

Vraagprijs € 8.500,-  Tel. 0648303771