Skip to content

Huisjes te koop

Het aanbod

Huisje: 74

Prijs: €18.500  

Stenen huisje met leuke natuurtuin aangeboden. Eén van de 3 stenen huisjes op het complex, dus redelijk uniek. Goed en degelijk gebouwd en goed onderhouden. Hier en daar is er op termijn wel wat verfwerk nodig.
 
Indeling huisje:
-Woonkamer met keukentje. Keukentje is voorzien van kastjes, aanrechtblad met wasbak en een koelkast (het eenvoudige 2-pits kooktoestel staat onder het afdak). In de kamer staat een 2persoons (slaap)bank.
-Twee aparte kamertjes. Daarvan is er een met een 2persoons bed. De andere is nu in gebruik voor opslag.
-WC met wasbak. Met wat passen en meten is het mogelijk om hier een douche aan te leggen (de leidingen en de afvoer zijn aanwezig).
-2 kasten met apparatuur waaronder electra en geiser. Deze ruimtes zijn buitenom te bereiken.
-Afdak.
Electra wordt opgewekt door zonnecollectoren en middels een omvormer omgezet naar 220v. Opslag in 2 grote accu’s. Ook is er nog een aparte 12v accu, die zorgt voor een paar lampen en de radio. Warm water wordt verzorgd door een zelf-ontstekende geiser.
De tuin is op natuurlijke wijze ingericht en is in ontwikkeling. Het is geen strak aangeharkte tuin. Achter het huisje wat groenten- en kruidenbakken. Hier staat ook nog een schuurtje met het tuin- en ander gereedschap. Ook achter het huis is de buitendouche. Deze is omringd door schuttingpanelen.
In de voortuin staan een kersen- en een pruimenboom. Naast het heerlijke fruit geven de bomen een natuurlijke koelte.  Verder zijn er in de tuin een paar perkjes met rondom looppaadjes.
 
Ik heb deze tuin met veel plezier gehad maar moet er helaas afstand van doen in verband met een aanstaande verhuizing naar het buitenland.
Al met al is het goed toeven op de tuinvereniging. De natuur is om je heen en er is veel vrijheid. En voor vermaak is de boulevard en het strand van Nesselande op 5 minuten lopen. Maar ook in de kantine van de VTV is het goed relaxen (of biljarten).
 

Huisje: 216

Prijs: €17.500

Tuin met net huisje aangeboden, van alle gemakken voorzien.
Buitenkant huisje bekleed met onderhoudsarme witte kunststof panelen. Dak voorzien van zwarte aluminium dakpanelen en 2 zonnepanelen.
Schuur 2 x 2 m gedeeltelijk voorzien van witte kunststof panelen. Terrasoverkapping voorzien van pvc dakplaten.
Buitenkeuken voorzien van 4 pits kooktoestel en gasbarbecue.
Grote ronde tafel met glazen blad + 4 stoelen  + 4 kunststof stoelen en 2 uitklapbare tuinstoelen.
Keter opbergbank.
Interieur huisje:  nette keuken inclusief alle serviesgoed, bestek, pannen, magnetron, 4pits gastoestel, geiser met elektronische ontsteking, koelkast (A++).
Nette douche- en toiletruimte. Kledingkast. Afgeschermd slaapgedeelte met 2persoonsbed. 
Zitgedeelte met hoekbank (ook te gebruiken als 1persoonsbed). Dressoir met kleuren-tv.
Schuur: voorzien van werkbank en opbergruimte. Divers tuingereedschap: grasmaaier, heggenschaar, takkenzaag, grastrimmer (allemaal voorzien van accu’s). Divers handgereedschap.
Tuin: gazon, 2 pruimenbomen, 2 appelbomen, rode bessenstruik, bramenstruik. 3 moestuinbakken.
Elektriciteitsvoorziening: 2 grote zonnepanelen , accu250 AH, omvormer max 3000 watt.

Huisje: 113

Prijs: €22.500

Comfortabel en compleet tuinhuis met natuurlijke, goed verzorgde tuin te koop.

De tuin heeft een afwisseling van vaste en natuurlijke inheemse bloeiende planten en fruitstruiken, een ruim grasveld, schaduwrijke krentenboom, vijver en moestuin met koude kas. Verder een grote kas voorzien van veiligheidsglas en een metalen schuur. 
 
Het huisje is goed onderhouden, knus en voorzien van alle benodigdheden en voorzieningen waaronder douche en toilet, laminaatvloer en overkapping. 
 
De inboedel blijft achter, waaronder: boxspring 2p bed met nieuw Fjorda topmatras; ruime bank met bijpassende hockers, evt. te gebruiken als extra slaapplek; kledingkast; volledig ingerichte keuken, met 4 pits gasstel, geiser, koelkast, servies en pannen; houtkachel met afvoerpijp en houtvoorraad; Zibro kachel met brandstofvoorraad; rolgordijnen; digitenne voorziening; loungeset en grote buitentafel; tuinset met 6 stoelen en ronde tafel; tuingereedschap; elektrische grasmaaier, heggenschaar en struiksnoeier op accu; snoeischaren groot en klein; divers klusgereedschap; reserve gasfles.
 
Kortom een instapklare tuin en huisje, die met veel groene liefde zijn verzorgd. Boodschappen mee en het groene plezier kan beginnen! 
 
Recent onderhoud aan het huisje:
2020 nieuwe dakplaten, afgewerkt met isolatie en bitumen, nieuwe dakgoten en regenafvoer.
2021 gedeeltelijk nieuwe rabatdelen; herstel constructie; huisje buitenkant geschilderd. Plaatsing kas.
2022 herstel kozijnen; huisje binnen geschilderd.

Voor nadere info mail naar: ninetw@hotmail.com

Huisje: 201

Prijs: €35.000

Ontdek deze prachtige, ruime tuin van 400 m2 met tuinhuis in het idyllische Nesselande, een oase van rust en comfort 5 min. van het strand. Geniet van een gloednieuwe, moderne keuken en de duurzaamheid van recent geïnstalleerde zonnepanelen. Huis is recent gebouwd (3 jaar geleden). Voor nadere info bel of stuur een bericht naar 06-8132 4379.

MELDPUNT ‘IK ZOEK EEN VOLKSTUIN IN ROTTERDAM’

In de gemeente Rotterdam is de vraag naar volkstuinen groot. Het aanbod is beperkt en de wachtlijsten zijn lang. Stichting Volkstuindersbelangen Rijnmond wil in kaart brengen hoe groot het te kort aan volkstuinen is.

Als u op zoek bent naar een volkstuin in Rotterdam, vragen wij u om zich te registreren op het meldpunt ‘Ik zoek een volkstuin in Rotterdam’. Zo kan de grote behoefte aan volkstuinen zichtbaar gemaakt worden voor de gemeentelijke politiek. 

Registreren kost u niets en verplicht u tot niets. Ga naar www.volkstuindersbelangen-rijnmond.nl en meld u aan.